God start på dagen

Det finnes noen mennesker som ikke funker uten frokost. Jeg funker veldig bra uten frokost. Ikke uten kaffe. Men skive trenger jeg ikke. Men jeg blir alltid sulten når det står foran meg. Hilsen Lille Larve Aldri Mett.

Men jeg sørger alltid for at jentene får i seg mat! Her stekes små pannekaker til frokost. Og jeg nyter min lille morgenstund alene med en kaffe og synes det har blitt deilig lyst her etter at huseier har lagt hvitt tak under sin terrasse. Det betyr at vi nå kan sitte tørt selv om det regner!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: God start på dagen -

  2. Å! For en fantastisk deilig og smakfull start på dagen!
    Hadde jeg servert det, så hadde jeg blitt superhelten her.

    Du ga meg en ide! Kanskje jeg skal diske opp med til helgen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.