Sommermat i sola

I dag ble en av mine favoritter servert. Reker og fersk loff med masse smør og majones. Jeg er god på mye. Lavkalori er ikke en av dem. Ikke lavkarbo heller, selv om jeg spiste det i en lengre periode (og opplevde egentlig veldig lite bivirkninger av det).

loff, grytebrød

Er det virkelig noen som kan leve et fullverdig liv uten smaken av en knasende sprø skorpe av blodfersk loff? Ikke jeg i hvert fall…. men maten smakte godt og besøket var trivelig som alltid.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Sommermat i sola -

  2. Nam, nam!
    Det der er en av mine favoritter også!

    Håper det smakte fortreffelig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.