God morgen, Lånepus!

Ja, for det kan skje når man har vinduet åpent på natta. Da hopper han inn, da. Og det skjer så stille at jeg ikke får med meg en dritt. Men siden vinduet fortsatt står oppe når jeg våkner regner jeg med at han hadde kommet seg ut om han trengte det.

Og til de som tror at katter sover uten en lyd. Det gjør de ikke. Denne her snorker! Lurer på hva slags eventyr han har vært ute på i natt. For han er jo helt dau! Jaja, jeg kan jobbe i stua selv om han sover.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.