Too Good To Go!

Ja, det er nettopp for bra til å gå glipp av. Alle bakevarene på bildet? 39 kroner på min lokale Coop Mega. Det er bare å svippe innom rett før stengetid. Har du sett for en mengde? Selv jeg ble sjokka!

Middagene på bildet? Totalt 45 kroner for hele pakka. Brødet er skåret opp, jeg tar opp de skivene jeg trenger 10 minutter før de skal spises. Slikkerier ble spist med en gang. Det gjorde også sushien. Resten havnet i fryseren.

Har du testet denne appen før?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.