Gjærbakst, sommerstorm og skallebank

I dag har jeg laget en ny type kanelboller. Uten kanel. Jeg var da virkelig helt sikker på….? Jaja, det ble boller med “et hint av kanel” men med smør og sukker. Vilde mente tipp topp tommel opp uansett.

Ida laget muffins til en lærer med guttebebis i magen. Hun har visst siste dag i morgen. Den blir servert med blå ostekrem og blå strøssel. Det er en muffins per elev, nøye utregnet!

Og så har jeg fått laget opp litt fiskegrateng til fryseren. Med fisk! I tillegg ble det rester av seks slappe vårløk og et par revne gulrøtter. Kjekt for dager hvor man ikke vil skippe en sunn middag selv om tempoet er høyt!

Gir meg selv poeng for god merking, har hatt et par overraskelser fra fryseren tidligere. Men store frysere er skummelt. Vår er ofte tom, fordi vi har oversikt over hva som er inni. Ungene liker best den nederste skuffen. Der er det som regel is og boller.

Ute blåste det skikkelig, for å være Fjellhamar. Stolene fløy litt ute, vinduene måtte stå i fastlåst luftestilling og det ulte rundt veggene. Jeg tok meg et bad, etter litt lapping av kanten som revnet, hadde håpet litt mer effekt for kveldens skallebank. Neste stedet jeg bor skal ha fastmontert badekar!

 

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Gjærbakst, sommerstorm og skallebank -

  2. Snille Ida! Så omtenksomt gjort ? tipper læreren ble glad!

    Den fiskegratengennså digg ut! Smart å lage opp mye og fryse ned.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.