LED lys – Økonomisk, miljøvennlig, dimmbar og med farger

//Annonse

Det er mange grunner til å velge LED lys. Du bruker mindre strøm, skifter pærer sjeldnere uten at det går utover kvaliteten. Jeg har bare LED pærer i Kosekroken. Og så har vi en del LED lyslenker da en av mine døtre har en stor, indre pakistander som elsker glorete lys. Gjerne at de skifter farge mens de blinker. I utakt. Hennes tittel kom som følge av serien “Jul i Tøyengata” og Zahid Ali. Helt min humor.

Uansett er det litt godt å vite at uansett antall lyslenker og blafrende pærer i alle regnbuens farger så er det mindre varme som genereres, det er hakket tryggere enn de gamle pærene som ble brennheite etter kort tid. LED listene kan brukes både her og der, lommelykter på camping og armaturer på hjemmekontoret og i kjelleren.

Hva skal du huske på med LED lys?

LED lys kan ofte være litt kaldere enn tradisjonelle lyspærer. Sjekk derfor ut at stuelyset er merket som “varm” eller ligger på 2700 til 3000 grader kelvin før du handler. Mange er dimmbare, jeg elsker det i stua, men ikke alle. Igjen, sjekk før du shopper, fordi disse varer jo som sagt lenger enn vanlige pærer. Og som vanlig: sokkelstørrelsen. Jeg har ikke tall på antall ganger jeg har gått på en smell….

Innlegget er skrevet i samarbeide med LEDLyskilder.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: LED lys – Økonomisk, miljøvennlig, dimmbar og med farger -

  2. ?
    Jeg innrømme at jeg er litt sånn « lyspære er lyspære» ? tenker ikke så mye på hvordan pære jeg kjøper… når jeg en sjelden gang gjør det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.