Gågging, gjærdeig og fjærvask

Med pose i hånda og lydbok på øret ble morgenturen en “gågge-tur.” Tempoet er nemlig for lavt til å kalles plogging. Men det ble en pose på en halvtime uansett, og det er vel resulatet som teller og ikke tempoet?

Det som inspirerte meg denne gangen var den naboen som kastet søpla si i en overfull søppelkasse torsdag. Jeg kan melde om et realt fugleslag i Åsveien, det var full fest og utagerende oppførsel i buskene. Jeg så resultatet i går da jeg kjørte forbi og plukket opp i dag. Lar meg fortsatt imponere over folks manglende evne til å tenke konsekvenser.

En gjærdeig er satt. Det skal bli kuvertbrød med valmuefrø. En dunjakke skal vaskes. Sesongen er over. Og mens jeg venter på livet, deigen og jakka skal jeg nyte synet av at jeg i hvert fall har fått pyntet blomsterbedet.

 

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Gågging, gjærdeig og fjærvask -

  2. Bra tiltak! Håper de ser at andre må plukke opp etter seg og at de lærer! Og gjærbakst høres godt ut! =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.