Himmelfart ga meg spark i baken!

Slik så blomsterbedet ut før jeg startet. Egentlig er det jo ikke mitt problem. Dvs, det er ikke mitt ansvar. Jeg leier. Men det er min utsikt så lenge jeg bor her. Hageflekken disponerer jeg slik jeg ønsker. Jeg kan hjelpe til med vedlikehold. Det var kjekt å kjenne lukta av jord og jobbe med røtter igjen. Så med selskap fra Trgve satte jeg i gang.

Jeg startet med å fjerne alt som var dødt, deretter ting som lignet på ugress, trærne som hadde fått et imponerende rotsystem og mosen. Det var ikke så mye igjen. Jeg vet den til høyre er en staude. Husfar Tony har plantet den. Men jeg aner ikke navnet. Men jeg har fjernet det som var dødt og tenker det er en god start.

En kjapp kjøretur senere hadde jeg tre “Lavandula angustifolia” som også blir kalt ekte lavendel. Denne er flerårig, har lang blomstertid, lukter godt og trives godt i sol. Den skal ikke vannes mye og jorden i bedet har allerede mye lecakuler og steiner i seg så her er det godt potensiale for vekst!

Her er alt ferdig plantet og vannet. Jeg har klippet ned gresset langs fjellet. Det var langt og dødt. Nå er det kort, rusket opp i slik at sol, luft og vann forhåpentligvis kan få frem korrekt farge igjen. Nå er det bare å vente!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Det er så deilig å sommerlig å få friska opp litt jte slik ?

  2. Det der ble jo veldig bra. Kult bedd også forresten. Lavendel har en nydelig lukt. Jeg har ikke klart å få den til å blomstre flere sesonger, så følger spent med.

    • @Louise: Jeg har litt ekstra trua siden dette er i et bed og ikke i en potte. Bedet laget huseier, jeg elsker det lille fjellet vårt. Ekstra koselig på kvelden når man tenner lys rundt omrkring i alle sprekker!

  3. Pingback: Himmelfart ga meg spark i baken! -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.