Forberedelser til julen 2020

Er du en av de som løper rundt hver advent og mangler lilla lys? Spar penger og tid ved å kjøpe dem nå. Som regel er det 50% rabatt på både lilla og røde lys i januar. Jeg er allerede klar for julen 2020. Jeg trenger åtte stearinlys og to kubbelys. Ja, også kongerøkelse, da. Blir ikke jul uten det!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

  1. Veldig lurt. Blir kkke jul uten kongerøkelse her heller!
    Jeg har forresten handlet inn 4 gaver til jula 2020 allerede ( faktisk ble de handlet inn i romjula) ?☺️?

  2. Pingback: Forberedelser til julen 2020 -

  3. En enkel løsning er å droppe adventslys eller gi F i fargen. Funker fint hvert eneste år?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.