Restesalg og gode plagg

//Annonse//

Hvit spileløs bh i økologisk bomull

Hvit spileløs bh i økologisk bomull for 280 kroner. Denne får du 25% rabatt på med rabattkode LAPPETEPPET25. Denne er for de dagene hvor spiler og blonder trykker og gnager på feil steder.

Hvit stringtruse – økologisk bomull

Hvit stringtruse – økologisk bomull for de samme dagene som over. Når ingenting skal stramme og man bare vil ha det godt. Denne får du ogå 25% rabatt på med rabattkode LAPPETEPPET25.

Rød hipster og BH med stjerner

Rød hipster med stjerner – økologisk bomull og Rød BH med stjerner – økologisk bomull. Fordi de var søte? Og dessuten er de på salg. 30-50 % rabatt er det på alt du finner i restekassa!

Rød singlet med stjerner

Rød singlet med stjerner – økologisk bomull fikk jeg også 30% på. Denne passer nemlig godt til mitt neste og for øyeblikket siste kjøp hos Grønt Skift:

SALG!
 
Røde leggings med stjerner

Røde leggings med stjerner – økologisk bomull. Nå blir jeg en ekte superstjerne! Om få dager kan jeg hente pakken min på Posten og det gledes. Og salget gjennomføres enten ved å velge kort, PayPal eller Vipps. Enklere blir det ikke!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Restesalg og gode plagg -

  2. Så søtt det settet med stjerner var!
    Det tror jeg du vil kle godt ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.