Billig middag, men god!

Kjøttet var det billigste vi fant da vi var i Sverige sist. Grønnsakene og potetene er egentlig litt for gamle. Men en crockpot lager god kraft på rester av paprika, løk og gulrot (sjyen som sausen ble laget på).

Potetene ble kokt i fløterester som hadde gått ut på dato. Best før. Ikke nødvendigvis dårlig etter. Lukt og smak før du kaster. To osteskalker og en rest parmesan ble brukt på toppen.

Restemat trenger ikke være, eller smake, kjedelig.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Restemat er det beste, spør du meg! ?
    Jeg er jo et matvrak til vanlig.. dette så skikkelig digg ut! Og jeg kan tenke meg det luktet godt på kjøkkenet ditt!
    Tommel opp for restemat!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.