Forbered julen på nett med Smartphoto!

//Annonse//

Smartphoto gjør det litt enklere å gå inn i neste måned for nå nærmer julen seg med stormskritt. Juletreet er allerede oppe på Nationaltheatret stasjon (for tidlig etter min mening) og julemarsipanen er for lengst i butikken. Jeg har ikke så mange gaver jeg skal handle men de jeg gir blir gitt med kjærlighet. Jeg liker personlige gaver, en presang med mening og som ikke havner i søpla. Jeg har gitt bilder til besteforeldrene i noen år nå, og fotogaver er noe som alltid blir tatt vel imot. Og jeg handler gavene på nett i år også!

Alle trenger en kalender, særlig de som mener de ikke trenger en. Bilder av poden, favorittreisemålet eller passende ord og uttrykker noe som alltid blir tatt vel i mot. Nøkkelen til indre ro, for meg i hvert fall, er planlegging.

Jeg misliker sterkt å være på hæla, slik det ofte blir i det som kalles Livet, og alle roller skal sjongleres. Man kan ikke ta høyde for alt, men sett nå i hvert fall opp foreldremøter, jobbreiser og dugnader så er du langt på vei. Jeg putter på middager også, for det er jo et stadig tilbakevendende spørsmål.

Hva er det til middag i dag?

Har du vært på tidenes venninnetur? Hva med å lage en fotobok fra turen og gi i gave til den du dro med? Jeg vet jeg kunne scoret mange poeng ved å lage et personlig mobildeksel til min tenåring. Ulempen er at det som er favorittbandet i dag kan være endret i desember. Men noen ting består jo gjerne litt lenger.

Smartphoto
Smartphoto er et smart valg!

Hos Smartphoto kan du kjøpe mye av det du trenger til julen. Adventskalenderen, julekort, gaver, invitasjoner og takkekort. Du har alltid 100% fornøyd- garanti og kundeservice står klare til å hjelpe deg om du møter på utfordringer. 

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Forbered julen på nett med Smartphoto! -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.