En annerledes rekkeviddeangst

Vilde skal i bursdag. Men jeg var i forkant og avtalte samkjøring så jeg kjører til og får Vilde levert etter endt selskap. Ida skal på trening. Her er det kjøring tur retur (som vanlig).

En dag kommer jeg til å se tilbake på denne tiden og tenke at det også var fint. Når man var en ressurs for tenåringene. Når de faktisk trengte meg til å organisere og transport.

Men i dag, hvor man spiser middag til kvelds, stykkevis og delt kunne jeg godt tenke meg at de var fire år igjen. For meg med elbil er det å følge med på batterikapasitet. Må huske å lade underveis! Jeg driver ikke med rekkeviddeangst hver gang jeg kjører.

Det er fortsatt tempo, selv om de ikke er små, det er bare rekkevidden som øker!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

  1. Pingback: En annerledes rekkeviddeangst

  2. Hos oss ble #morstutogkjør ett begrep. Det var urolig slitsomt og masete i perioder, og krevde en del logistikk å få det til å gå opp. Men det var givende også! For man får mange gode samtaler i bil! Så innimellom savner jeg det. Innimellom. Men mest minnes jeg ?

  3. Du har stålkontroll på rekkevidde og ladestasjoner, du! Og p plasser!
    Samkjøring er alltid bra ?

  4. Det er jammen kjekt med foreldre som kjører! Der jeg vokste opp, var det kun 4 busser om dagen og ingen busser i ukedagene. Mopedlappen inngikk derfor som en del av valgfag på ungdomsskolen…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.