Åpner de dører og sånn?

Vilde snakker om guttene i klassen. “Er de greie” spør jeg. Hun ser spørrende på meg. “Åpner de dører, bærer sekker og sånn” følger jeg opp. Hun hadde ikke sett mer overrasket ut om en levende gris hadde landet foran oss på spisebordet.

Hvorfor skal de det? Klarer det sjøl?

Svaret var helt selvsagt. Rett fra hjertet og ufiltrert lever. Noen ganger blir jeg så forbasket stolt av disse avleggerne mine. Spot on!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

9 Comments:

  1. Pingback: Åpner de dører og sånn?

  2. Herlig altså! Lillesøster på 12år hadde vel blitt en smule for ørner om noen hadde åpnet døren til hun 😉 jeg er ingen prinsesse her hennes motto og har vært det lenge

  3. så herlig sagt. Og spot on! Hvorfor skal de det?

  4. Markus 2 år holder alltid opp døren i barnehagen opp for meg ? Men så er han den eneste som gjør det også.
    Vi klarer selv, vi, SÅ ENIG med Vilde, hvorfor skal de det ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.