Jeg har ikke “Stolen” men et helt skap…

Vi har en labyrint i Kosekroken. Den er ikke grønn som på bildet. Den er hvit med tre dører og er et klesskap. Det er en av de større lagerplassene i Kosekroken og det er fullstendig kaos inni der. Kanskje dette er gangen jeg nå bestemmer meg for å rydde der?

Mange har “Stolen” hvor de legger ting de ikke vet hva de skal gjøre med. Klær som er brukbare, men ikke rene. De kan ikke legges tilbake i skapet, fordi de er jo ikke “rene nok” og ikke skitten nok til å vaskes. Jeg praktiserer ikke “Stolen.” Jeg har et helt skap.

Nå må vi finne frem bunadsølv. Det skal leveres til pussing. Skoene må prøves. Passer de eller må Ida ha nye før konfirmasjon? Jeg stresser ikke, det er bare noe som henger over meg.

Og det samme gjør egentlig innholdet i det berømte skapet vårt. Her henger sesongklær, penkjoler, to bunader og noen jakker. Slalomstøvler, hjelmer, soveposer og liggeunderlag. Hva mer kan man finne?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

9 Comments:

 1. Pingback: Jeg har ikke “Stolen” men et helt skap…

 2. Haha et helt skap ja :p

 3. Jeg har heller ikke «stolen», men jeg har mange andre steder som fungerer slik… Det meste havner på knagger på badet (og kommer aldri derfra igjen før via vaskemaskinen). Ungene har kurver på badet til halvskitten tøy, men det er sjelden det er noe som er i kurvene de har lyst til å ha på seg…

  • @abelone: jeg er litt «streng.» om det ikke brukes neste dag vasker jeg det. All erfaring tilsier at det ender der uansett om det ikke blir brukt dagen etter. ? så isteden for å drukne en gang per uke…. jevnt tilsig med vask.

 4. Jeg har ” stolen”, tok en razzia der senest i dag, så nå er det bare det jeg skal bruke i morgen som ligger der.

  Men det som irriterer meg en “systemet” med klærne til junior. Først er det gulvet foran senga noen dager. Så havner det etterhvert i en skittentøykurv som bli fullere og fullere. Siste stopp er vaskerommet, da har tøyet blitt skittent nok til å vaskes. Men klesvask er ingen enkel oppgave å fikse. Når han har tømt kurven med tøy utover gulvet og sortert det i hauger blir det liggende i dagevis.

  Jeg har gitt klar beskjed om at han skal vaske tøyet sitt selv, det er det minste han kan gjøre når han bor på “hotell”. Når han ikke har mer rene klær, vasker han det mest nødvendige, resten ligger og ligger ??

  • @Magnhild: Det er så deilig å få ryddet bort! Og starte dagen med at klærne er planlagt, da går morgenen litt lettere! Junior hos deg og jentene hos meg er veldig like ser jeg!

 5. Vi har gulvet, vii! Jeg har en haug med gutter som stadig kaster det de ikke syns hører hjemme andre steder, på gulvet! Overalt er det klær, leker…. og hvem går etter å plukker opp? Mamma …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.