Eltefrie rundstykker – steg for steg

Oppskriften er den samme uansett om du bruker deigen til grytebrød eller rundstykker. Fremgangsmåten er også lik, det er kun mengden som skiller. Jeg bruker en slikkepott for å porsjonere ut rundstykkene.

Legg mel på bakeunderlag.

Porsjoner ut de rundstykkene du vil bake.

Begynn å brette rundstykkene, en og en.

Bare ta fra det ene hjørnet til det andre, som en konvolutt.

Brett og brett til deigen blir fast og holder formen.

Sleng et håndkle over, sett ovnen på 230 grader, la rundstykkene etterheve i 30 minutter.

Stekes i 20 minutter…..

Og da er det bare å nyte en herlig lunch.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.