Oppskriften er den samme uansett om du bruker deigen til grytebrød eller rundstykker. Fremgangsmåten er også lik, det er kun mengden som skiller. Jeg bruker en slikkepott for å porsjonere ut rundstykkene.
Legg mel på bakeunderlag.
![](https://usercontent.one/wp/www.lappeteppet.no/wp-content/uploads/2020/03/img_20200318_1020208165135253151022929-1024x768.jpg)
Porsjoner ut de rundstykkene du vil bake.
![](https://usercontent.one/wp/www.lappeteppet.no/wp-content/uploads/2020/03/img_20200318_102142429003107412852610-1024x768.jpg)
Begynn å brette rundstykkene, en og en.
![](https://usercontent.one/wp/www.lappeteppet.no/wp-content/uploads/2020/03/img_20200318_1022243087195461990275450-1024x768.jpg)
Bare ta fra det ene hjørnet til det andre, som en konvolutt.
![](https://usercontent.one/wp/www.lappeteppet.no/wp-content/uploads/2020/03/img_20200318_1022447786624662448370240-1024x768.jpg)
Brett og brett til deigen blir fast og holder formen.
![](https://usercontent.one/wp/www.lappeteppet.no/wp-content/uploads/2020/03/img_20200318_1022528234349082065058210-1024x768.jpg)
Sleng et håndkle over, sett ovnen på 230 grader, la rundstykkene etterheve i 30 minutter.
![](https://usercontent.one/wp/www.lappeteppet.no/wp-content/uploads/2020/03/img_20200318_1025578853799945216494405-1024x768.jpg)
Stekes i 20 minutter…..
![](https://usercontent.one/wp/www.lappeteppet.no/wp-content/uploads/2020/03/img_20200318_1024554503348417369580336-1024x768.jpg)
Og da er det bare å nyte en herlig lunch.
![](https://usercontent.one/wp/www.lappeteppet.no/wp-content/uploads/2020/03/img_20200318_1126498553684504719337556-1024x768.jpg)
Følg meg på Facebook | ![]() |
Pingback: Eltefrie rundstykker – steg for steg -
Det der skal jeg prøve en dag jeg ikke gidder å lage brød. Det så jo så litt ut!
Jeg skal prøve med guttene iløpet av uken!
@linn: du er jo en råtass ❤️