Eltefrie rundstykker – steg for steg

Oppskriften er den samme uansett om du bruker deigen til grytebrød eller rundstykker. Fremgangsmåten er også lik, det er kun mengden som skiller. Jeg bruker en slikkepott for å porsjonere ut rundstykkene.

Legg mel på bakeunderlag.

Porsjoner ut de rundstykkene du vil bake.

Begynn å brette rundstykkene, en og en.

Bare ta fra det ene hjørnet til det andre, som en konvolutt.

Brett og brett til deigen blir fast og holder formen.

Sleng et håndkle over, sett ovnen på 230 grader, la rundstykkene etterheve i 30 minutter.

Stekes i 20 minutter…..

Og da er det bare å nyte en herlig lunch.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Eltefrie rundstykker – steg for steg -

  2. Det der skal jeg prøve en dag jeg ikke gidder å lage brød. Det så jo så litt ut!
    Jeg skal prøve med guttene iløpet av uken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.