Hjemmeskole og hjemmekontor

Da er vi igjen klare for hjemmeskole og hjemmekontor i Kosekroken. Dette er ikke optimalt, hverken arbeidsstilling eller plass, men det funker. Det er bedre å sitte nær så man kan svare kjapt på spørsmål så hun opplever progresjon.

Og heldigvis er hun så stor at hun skjønner at hun må være stille når jeg har videokonferanser og telefoner. Vær raus med hverandre. Ting tar litt lenger tid, men vi får jobben gjort.

Jeg er litt misunnelig på de som har egne hjemmekontor, ungene har store skjermer og store luftige rom… men skal jeg fokusere på alt jeg ikke har blir jeg tussete.

Den som kan glede seg over lite gleder seg ofte. Og det gjør jeg. Akkurat nå over at den yngste kobler seg opp selv til videokonferanse, har kontroll på tiden, slik at jeg kan gå tilbake til egen jobb igjen.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Hjemmeskole og hjemmekontor -

  2. Her er hjemmeskolen og hjemmekontoret på spisebordet. Midt i stuen ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.