Diffuservask

//Annonse//

Jeg liker dufter og jeg liker variasjon. Diffuseren fra @volantaroma har mange gode oljer og en av mine favoritter er “Energy” blandingen. Men jeg har jo testet flere. Og for å få best mulig inntrykk er man avhengig av å få vekk duften fra forrige olje. Det viste seg være like enkelt som å starte den på morgenen.

Plugg ut diffuseren. Ta av steindekket. Fukt under rennende vann. Vask over med en ren klut og litt oppvaskmiddel. Skyll og sett til side. Ta av toppen på diffuseren, skyll under vann, litt oppvaskmiddel på en klut eller kost, skyll og sett til side. Tøm eventuelle rester av vann og oljer fra selve beholderen. Skyll med lunkent vann. Vri opp kluten med såpe, tørk av inni beholderen. Fyll beholderen halvveis opp til målstreken (endelig en som er veldig synlig! Umulig å feile!), tilsett to spiseskjeer med eddik, plugg inn strøm og la diffuseren jobbe i 30 minutter. Nå er det fint å gå seg en tur.

Når du kommer inn fra en tur ute er nesa klar for å teste ut en ny duft. Ta ut ledningen igjen. Hell ut eddik, skyll, fyll på vann til målstreken. 12-16 dråper med eterisk olje, på med lokk, inn med ledning og du er “Good to go!”

Noe du lurer på? Spør!

Med koden LAPPETEPPET får du 15% rabatt hos @volantaroma

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.