Den lille gangetabellen (last ned)

Vi har hatt gangetabellen hengende ved siden av do i mange år, har faktisk fortsatt, for noen ting må man faktisk bare pugge. Jeg tror at man kan øke læringseffekten ved å kombinere teknikker.

Noen illustrerer de vakreste tankekart. Andre bruker spill, eller en datamaskin, jeg tror på en kombinasjon. Her kan du lese om en, av mange, lekseøkter jeg har hatt med en tenåring.

I dag har vi tegnet, målt (vi har visuelle tape- biter på gulvet for å illustrere) og lest. Vi har sett på Youtube, ganget og delt. Volum, areal, målestokk og forskjell på en vanlig meter, kvadratmeter og kubikkmeter. Nye tegninger.

Sitat fra innlegget “Mattematikken sto i fokus”
den-lille-gangetabellen-laste-ned-download-lappeteppet
Den lille gangetabellen

Jeg har laget denne til ungene, kjapt og gæli i excel, det enkle er ofte det beste og noen ganger må ting pugges. Om du ønsker å laste ned “Den lille gangetabellen” kan du laste ned min rosa eller blå variant.

En skole er en bygning med fire vegger, tak og gulv, og med framtiden inni seg.

Ukjent
Kommenter med Facebook

About

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Det kan hende du også liker....

One thought on “Den lille gangetabellen (last ned)

 1. Vigdis

  oktober 16, 2013 at 1:19pm

  Anja, jeg ønsker meg en ting. Printeren vår er ødelagt. Jeg ønsker meg veldig – veldig ro eksemplarer av denne fine tabellen din. En til hver av barna. Kan du ordne det til meg og sende med den gamle gode Posten?

  Da hadde jeg blitt enda mer glad 🙂

  Permalink  ⋅ Svar
 2. Torgrim Torgrimsen

  desember 10, 2013 at 10:31pm

  kan du sende meg den gamle gangetabellen ? har en sønn i 9 ende klasse med dyscalculi . ( problemer med tall , tallblind . )
  Vil være evig taknemmelig .

  Permalink  ⋅ Svar
  • Author

   Anja Holt

   desember 11, 2013 at 11:10am

   @Torgrim: Denne er sendt til deg på epost i dag. 🙂

   Permalink  ⋅ Svar

Din mail vil ikke bli publisert. Navn og epost er obligatorisk å fylle inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.