Jeg har en jente uten svovelstikker

//Annonse//

Jeg har en datter som ikke er typisk norsk. Du ser det ikke utenpå, hun har nydelige blå øyne og har ikke snev av aksent. Men hun har en forkjærlighet for lys.

Jeg har ikke tall på antall hundrelapper som har blitt brukt på å kjøpe lys i ulike former. Hun har lyspærer som skifter farge (og fungerer som en bluetooth høyttaler), x- antall små borddekorasjoner med ulike farger på batterier og jeg har mistet tellinga på antall lyslenker.

Til jul ser jenterommet ut som om det er med på oppfølgeren til “Jul i Tøyengata.” Det er lyslenker overalt. Over vindu, rundt taklister og selvsagt inni køyesenga. Det blinker, det pulserer og ikke en krok er mørk.

La meg legge til at ikke en eneste en av disse lenkene er på samme program. Det er alt fra pulsslag, til heftig disco og SOS- signaler der inne. Kan bekrefte at vi ikke har noen epileptikere i omgangskretsen….

Det er viktig at vi alle føler at alle bor her i Kosekroken. Hun har derfor fått en lyslenke rundt speilet. Det er faktisk litt koselig. Den fungerer også som et nattlys (leiligheten er jo ikke så stor).

Om du har en datter som ikke får nok lyslenker, eller du selv tenker at du trenger litt mer lys nå i høstmørket, kan du gå inn på Lampan.no og sjekke om du finner ditt neste kjøp der.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Jeg har en jente uten svovelstikker -

  2. Lys er koselig ? særlig nå i høstmørket lyser de godt opp.
    Men er ikke verdens største fan av lenker som blinker i alle regnbuens farger ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.