Come on, inner peace – I don't have all day

yoga, lappeteppet

I ett ledd for å bli (litt raskere) frisk tror jeg på å gjøre noen kloke valg. En av dem er å holde dialogen åpen med arbeidsplassen. Den andre er det min fjortis kaller “selfcare.”

Hver morgen står jeg opp og tar en runde yoga (10 minutter). Deretter er jeg ute i frisk luft i en time. Når jeg kommer inn er det lunch og det ender med at jeg sovner sittende (nesten hver dag). Så kanskje jeg gjør noe husarbeide. Kanskje jeg baker litt? Eller møter noen? Når jeg setter meg ned igjen, så sovner jeg (igjen, nesten daglig). Ettermiddag eller kveld brukes på ny runde yoga (45 minutter).

Fokus er å løsne stive muskler. Få opp blodgjennomstrømning. Holde tankene på noe bra. Strekke og tøye. Puste og hvile. Smile og le. Det funker. Massøren, som knar på meg halvannen time hver uke, bekrefter det.

“Så da kan jeg begynne jobbe igjen” sa jeg. “Jeg sa du var bedre enn da du begynte, ikke bra” svarer hun kjapt. Så jeg endte opp med ny time uken etter. Og de som tror dette er god massasje med duftlys og pling plong musikk kan tenke en runde til. Dette er rett og slett vondt. Det er godt etterpå men jeg er fysisk banka i dager etterpå. Ja, det kjennes ut som om jeg har blitt slått. Men det funker.

I dag ble jeg sykemeldt ut året, og det er sikkert like lurt (siden jeg sov til klokka 12…..). Men jeg var oppe og varmet lussekattene til frokost. Herlig tradisjon. Ja, for jeg bakte i går kveld. Kjørte yngstemann til skolen, og skulle bare ligge litt i senga før yoga. Lang historie kort, i dag ble det ingen yoga eller tur. Men middagshvilen rakk jeg!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Pingback: Come on, inner peace – I don't have all day -

  2. Høres ut som de aller beste valgene du kan ta! 🙂

  3. Ta deg tid til å bli frisk. Så både hode og kropp henger med! Hilsen en som har vært der.

  4. Høres veldig fornuftig ut! Ta vare på kroppen din! Helsen er det viktigste ?
    Jeg svaner yoga! For det var faktisk en ting jeg likte å trene! Men funker det med sånn på tv’n?

    God bedring vennen, ta vare på deg selv ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.