Lar hodet få fri

Jeg er sykemeldt. Jeg har ikke møtt veggen- veggen men trenger ikke briller for å se den. Det passer aldri, men noen ganger litt mindre kritisk enn ellers. Jeg tror det er nå.

Som et ledd i å komme tilbake raskest mulig har jeg nå satt meg ned for å strikke. Ja, du leste rett. Jeg har en nydelig ullgenser. Den skal nå få lang hals til de dagene man trenger det.

Jeg kan ikke strikke. Men alt kan læres. Så nå kikker jeg på YouTube og har lært meg strikke vrangbord.

Legg også merke til den fantastiske masketelleren (ja, måtte Google navnet) som også kan fungere som sprettert! I Kosekroken liker vi ting som har flere funksjoner!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

  1. Pingback: Lar hodet få fri -

  2. Åh. Good call!! Jeg er glad du så veggen før du traff den, så du kan senke farten og styre unna i tide!

  3. Signerer Skogfruen, glad du SÅ veggen før du møtte den. Jeg møtte veggen nylig. Hardt og brutalt.
    Så flink du er, som har lært deg å strikke med YouTube. Har lyst til å prøve å lære å hekle på samme måten. Alle gode klemmer og tanker til deg, kjære Anja ?

  4. Godt du ble oppmerksom på veggen i tide. Det ble ikke jeg for et år siden, har ennå ikke blitt god igjen etter smellet

  5. Har hært at veggmøter smeller skikkelig. Tenk på at du har fått et forvarsel og kan innrette deg etter det. Ønsker deg gode strikkedager, kjære du!

  6. Har hørt at veggmøter smeller skikkelig. Tenk på at du har fått et forvarsel og kan innrette deg etter det. Ønsker deg gode strikkedager, kjære du!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.