Strikkehelvete og YouTube faenskap

Så er vi igang igjen. Alt som skal læres. Sist jeg sjekket YouTube var det for å lære strikke vrange masker. Jeg er vrang. Det betyr ikke at jeg vet hvordan det skal strikkes.

Peøvelappen er fremme. Nå skal det økes. For sist gang jeg strikket var jeg bare kreativ. Men jeg likte ikke resultatet. How hard can it be? Jeg har jo tidligere bevist at selv idioter kan strikke gensere. Nå skal det faen i meg økes på skikkelig vis.

Jeg er litt usikker på om denne strikkingen reduserer eller øker stress…..

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Strikkehelvete og YouTube faenskap -

  2. ?
    hva skal du strikke nå da?jeg har troen på deg, Anja!
    Bare pass på så du ikke strikker på deg en senebetennelse. Det har jeg gjort før ..ø og jeg kan heller ikke strikke altså ?

    Lykke til med prosjektet ditt ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.