Strikkehelvete og YouTube faenskap

Så er vi igang igjen. Alt som skal læres. Sist jeg sjekket YouTube var det for å lære strikke vrange masker. Jeg er vrang. Det betyr ikke at jeg vet hvordan det skal strikkes.

Peøvelappen er fremme. Nå skal det økes. For sist gang jeg strikket var jeg bare kreativ. Men jeg likte ikke resultatet. How hard can it be? Jeg har jo tidligere bevist at selv idioter kan strikke gensere. Nå skal det faen i meg økes på skikkelig vis.

Jeg er litt usikker på om denne strikkingen reduserer eller øker stress…..

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.