Bursdag for en sjef

Alle fortjener en dag her og der hvor man er helt prinsesse, eller i vårt tilfelle sjef, innimellom. Bursdager er fine sånn. “Jeg er i Kosekroken jeg” sa hun da jeg ringte. Og jeg tenkte bare… “shit, jeg har ikke bakt kake.” Men hun var ikke der for kake. Jeg tippet hun var der for gaven.

“Blir du lenge” spurte jeg. For hun hadde allerede funnet gaven fra Ida. “Ja, til i morra” svarte hun. “OK, siden du har bursdag… hva vil du spise” spurte jeg og stålsatte meg for McDonalds. Inni meg hadde jeg innfunnet meg med burger og pommes frites. Milkshaken er jo god!

“Sushi” svarte hun. Min indre dronning hoppet av av glede. Jeg kjøpte mangosorbet på eget initiativ mens jeg ventet på maten. Sorbet er hennes favoritt. Og en stor bukett rosa roser. Hun liker blomster. Jeg dro hjem, vi spiste. “Jeg bør gjøre noe” sa hun.

Hva noe var ble ikke definert med en gang. Mormor hadde ringt og fortalt at penger var på vei i posten. Så når disse ble lokalisert ble det bestemt at det ble en tur på Metro senter. Der tuslet vi rundt og vipps…. Carlings.

Der ble det en kjempekul highwaist olabukse i sort, en fargerik stor trøye og skikkelig oversized hoodie i sort. I tillegg klarte hun å lure meg til å kjøpe Apple- headset og enda mer mango (og pasjonsfrukt) sorbet. Har man bursdag så har man bursdag.

Avsluttet turen med å klippe ny sveis, hun ser fortsatt ut som seg selv, nå er hun tenåring på alle måter. Også på toppen med oppklippede lengder.

Dagen ble avsluttet med spansklekser. Bake en sjokoladekake! Tine, ei i fra klassen, kom og brukte kvelden med oss på kjøkkenet. Og leksen smakte kjempegodt. PS. De ryddet også opp etter seg selv. Flinke!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Bursdag for en sjef

  2. ???
    Enig, alle fortjener en sånn skjemme-seg bort dag! Velfortjent!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.