<

Tips til rød løper, jeg trenger hjelp!

Tips til rød løper
Tips til rød løper
Tips til rød løper

“Tips til rød løper” googlet jeg. Like blank… søker mer. Jeg vet ikke hvor bred løperen blir.Jeg vet ikke engang om det er en løper. Kanskje ikke engang en fillerye?

Men om man plutselig skulle bli invitert på en sånn greie. Hva skal man tenke på?

Jeg burde snakke med Stine, hun har erfaring. Om det blir noe av. Men jeg kan ikke ta henne med som en sutteklut. Dessuten hadde det sett helt håpløst ut med oss to på samme bilde. Med mindre hun sitter. I en striesekk. Lang og vakker som en sommernatt, lissom.

Var hos frisøren min på tirsdag. Hun mente krøller i håret. Å dra inn Jonas er fristende, men hallo… jeg er 42! Dessuten er det ikke sikkert noen ser meg engang!

Snart sparkes en ny gruppe i gang blant bloggere. Ikke unge influencere med fokus på implantater i stumpen, fillers, snikreklame og klikkhoreri. Det er en voksende stemme som bygger seg opp i kulissene. Voksne bloggere.  Jeg har blitt 42 år. Jeg er voksen nå.

Men den røde løperen? Var det bare noe de sa? Men tenk om de ikke tuller? Hjelp meg, da! Hva skal jeg tenke på?

 

Bursdag for en sjef
Queensbegood.no - Gründer med attitude!

3 thoughts on “Tips til rød løper, jeg trenger hjelp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.