Konfirmasjonsforberedelser


I dag skal vi møtes på Losby Gods 20:45. Vi skal planlegge konfirmasjonen. Det blir spennende, andre konfirmasjonen jeg er med på her, kanskje det er samme hovmester også? Det blir i “Husmannstuen” med buffet. En dag hvor konfirmanten står i fokus, jeg gleder meg!

Hva må jeg huske på?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

8 Comments:

 1. Pingback: Konfirmasjonsforberedelser

 2. Spennende! Lykke til med forberedelser og feiring!

 3. Å! Fantastiske Losby gods!
  Jeg har dessverre ikke noen gode tips å komme med, da jeg ikke har planlagt noe konfirmasjon enda. Du får heller tipse meg når min tid for planlegging kommer.

  Lykke til med planleggingen! Jeg er sikker på at det kommer til å bli bra!

 4. Det jeg brant meg på ved konfirmasjonen til min sønn for noen år siden var leie av lokale. Vi hadde valgt et nydelig sted å ha konfirmasjon, et sted junior også likte.

  Allerede tre år før konfirmasjonen inngikk jeg en en muntlig avtale med utleier, og vi ble notert som leietakere, vi hadde også litt kommunikasjon underveis. Ca 6. måneder før konfirmasjonen tok jeg kontakt med utleier for å få en bindende avtale og avklare praktiske detaljer. Men det det viste seg at utleier ikke hadde notert oss i sitt nye utleiesystem og gitt lokalet til noen andre.

  Jeg fikk lettere panikk, å stå uten lokale 6 mnd før en konfirmasjon er ikke spøk når det er 50 familier som kjemper om de få lokalene som finnes. Etter intens leting og bruk av venners venner, klarte vi tilslutt å få leid dagsenteret på det lokale sykehjemmet her.

  Selskapet ble vellykket og konfirmanten var fornøyd.

  Sjekk at du har gyldig utleiekontrakt er mitt tips.

 5. Lykke til – slik planlegging er gøy! =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.