Bare være til

En kveld hvor man bare skal være til “i hjemmets lune tarmer” (nei, det er ikke autocorrect) var helt perfekt i dag. Nå er endelig matpakker laget før det ble tid for å lalle, alle har dusjet og jeg ligger i senga og hører på vaskemaskinens lyder fra badet. Ro.

Ganske så bra dag, sånn når man snur seg og ser tilbake. Hektisk. Krevende. Men vesentlig mer bra enn dårlig. Det er mange i nær krets som har det verre enn meg. Det gjelder å skille snørret fra barten!

Legge seg i rimelig tid. Nei, den sliter jeg fortsatt med ser jeg. Men jeg er noe som kan minne om trøtt. Jeg ligger ikke oppå madrassen og svever slik jeg har hatt tendenser til tidligere. Det er en bra ting. Vi er på track.

I morgen skal jentene trene. Jeg skal gå tur. Jeg trenger gå tur. En enkel sjel med små gleder. Bevegelse og en lydbok. Kanskje i lunchen? Det er viktig å bevege seg i løpet av arbeidsdagen. Er du flink til det?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Bare være til -

  2. Har jobbet som bare juling siden halv åtte, hodet er tomt og inntørket. Nå en pause på kontoret, alene, med litt drikke. Dagens trim ble en ekstra tur fra 4.etg og i kantina, nå er jeg oppe i 3 ganger opp og ned i første(ikke til kantina hver gang da!9 Får se om det blir friskluft etter jobb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.