Balder ( Coopus, Coop katten, Kiwikatten)

Balder har nesten like mange navn som liv. Den sorte og hvite katten har hengt ved butikkene i mange år. Jeg la selv merke til han for noen år tilbake og bet meg merke i denne posten fra 2017.

Hei alle sammen! Regner med at dere alle kjenner igjen denne lille karen! Dette er Balder som dere kaller for Coopus, Coop katten, Kiwikatten. Han har øretattovering fra 2004 og er registrert på Katter i Nød. Balder har hatt en eier som døde fra han for ca. 4 år siden
🙁 Det ble den gang vist nok avtalt at en nabo skulle overta ansvaret for han. Balder er 13 år og befinner seg nå hos Katter i Nød og blir godt ivaretatt.
? Han har fått renset tennene sine, men en vond, knekt tann måtte trekkes i dag. Han har også fått ormkur og vaksine. Jeg vil oppdatere dere om Balder etter hvert. Tusen takk til Kathy Holm som kjørte han til veterinær i dag og tusen takk til alle dere som har brydd dere om han!

Hilsen Katter i Nød

Bildet jeg tok av han forteller at han fortsatt lever godt, 14 år gammel, og henger på gamle trakter selv om han har nye eiere. Det sies at han fortsatt er en ekspert i å tigge etter flere år “på gata.” Han kan alle triksa i boka.

Jeg ga han ikke mat. Men jeg må innrømme at jeg klappet den. Det må være lov. Og jeg skjønner godt at folk lar seg sjarmere av katten og historien hans.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Balder ( Coopus, Coop katten, Kiwikatten) -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.