Og DER var hverdagen i gang

Var det flere enn meg som plutselig fikk hverdagen slengt i trynet som en våt skurefille i dag? Jentene har startet skolen. Timeplaner, lokalisering av gymtimen, retur av blanketter og invitasjoner til ulike aktiviteter.

Middagen ble ikke så jækla spennende. Men jentene elsket den. Alle tre. Ja, for en del av hverdagen betyr at venninner er med hjem. Tina, et av ekstrabarna mine, har egen drikkeflaske og en naturlig del av oss. Bare kos!

Det er noe med å utnytte de små lommene som gjør hverdagen til noe annet enn grå. Med skogen i umiddelbar nærhet er terskelen særdeles lav selv på en mandag. Godt å strekke kroppen etter mat og rydding.

Selv om jeg har en helg bak meg er jeg alltid trøtt og sliten på mandager. Det kan ikke bare være meg? Da tror jeg nemlig det er ekstra viktig å komme seg ut. Det er vesentlig mer fristende å ligge på sofaen og velte seg i selvmedlidenhet. Men svært få kler det.

Tur langs Akerselva!

På søndagen sparket jeg i gang søndagstreningen for min egen del igjen. Det er “gondt” men sunt. Etter styrkeøkten gikk jeg fra Nydalen til Akershus festning med selveste “Søndagsbitchen” Heidi.

Hun fikk meg også innom “Mathallen” på veien tilbake. Der har jeg aldri vært og det var en stor opplevelse for en enkel sjel fra Halden. Det ble en fin avslutning på en relativt rolig helg med unger hit, dit og “all over the place.” Det er ikke alltid ting går som planlagt, selv for en liten kontrollfreak som meg.

Fra “Mela- festivalen” på Aker brygge

Men nå er arbeidsuka starta, jeg er strømpetrøtt og må sove ganske så snart. Det tar på en B- menneskes kropp å stå opp halv seks. Tenk at det er et  tidspunkt mange står frivillig opp på? Men kanskje jeg blir vant til det også?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Og DER var hverdagen i gang -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.