Asfaltpåske light – en palmesøndag i hovedstaden

Mål: Kopp fra Stabucks

Tilstede: Vilde og Anja

Sted: Oslo

Det ser enkelt ut. Men allerede før vi var ute av parkeringshuset gikk det “kjepprakt åt skogen.”

Anja: Vil du gå en tur på festningen først?

Vilde: Nei.

Anja: OK.

Vilde: Forresten, jo!

Anja: OK. Skal vi kjøpe med en kakao?

Så først gikk vi inn i festningen, ut av festningen, kjøpte kakao, vaset rundt i festningen igjen…. helt oss.

Asfaltpåske

Asfaltpåske

Men Oslo hadde virkelig tatt på seg sine fineste klær i dag. Vannet var blikk. Solen var varm. Og vi var begge i godt humør. Vi gikk og snakket om alt. Vi gikk og snakket om ingenting.

Snøen smelter raskere i hovedstaden enn Snøhølet i Hanaborglia. Så vi hadde skikkelig godfølelsen når vi trasket rundt og diskuterte hvordan det var den gangen man kunne beskytte landet med festninger og murer. Nå kan man styre bomber fra jenterommet.

Vi gikk opp paradegaten Karl Johan og kikket på Stortinget. Deretter opp til Slottet. Vi måtte google flaggregler og dette betyr at Kongen vår er i landet. Om det hadde vært “hakk i flagget” hadde det betydd at Kongen er utenlands men Kronprinsen er i landet. Vi vandret rundt i Slottsparken før vi gikk mot Aker Brygge.

Der fikk Vilde koppen sin og vi spiste litt mat før vi gikk videre. Nå var vi faktisk sliten og hadde “brennende kull” i skoa. Men foreløpig var alle enige om at det var en fin dag.

Vi var innom “Joe & The Juice” men var visst tre minutter for sent ute. Da ble det ingen grønn kveldsmat på oss. Men det gjorde jo ingenting. Vi hadde jo vaffelrøre!

Jeg vil jo påstå at vi fikk beveget oss litt i sola i dag? I tre timer var vi i hovedstaden. Det er nesten ny rekord for ungertegnede. I sol og med Villiken vil jeg påstå det var det fineste som kunne skjedd i dag.

Og vi elsker ladegarasjen fortsatt. Har enda til gode og ikke få plass. Det må jo være bra? Takk for strømmen og turen! Som takk for at bilen fraktet oss frem og tilbake fikk den en søndagsvask!

Se på disse herelighetene, da! De gikk i bedagelig tempo foran bilen. Rådyr skjønner seg ikke på batteribiler. De bare…. “hmmm, du ser ut som en bil men høres ut som en bie” og så stopper de opp eller går sakte en annen vei.

Jeg har barn på Steinerskolen. For andre gang på kort tid er det redesign av klær. Vi kaster ikke, vi fikser, syr, spretter og klipper. Jada, ungen er fornøyd og da er jeg det også!

Sent, men godt, ble det vafler. Restene ble sent med Vilde ned til Ida da hun ble levert. En bra dag er avsluttet, i morgen er det jobb og det er noe fint med det også.

Asfaltpåske light – ikke det verste på en søndag!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Høres ut som en veldig koselig dag. Dere var kjempegod og med været i dag, byen viste seg fra sin beste side ?

  2. Pingback: Asfaltpåske light – en palmesøndag i hovedstaden

  3. Så ut som en deilig palmesøndag!
    Og for et deilig vær det var! Vi også storkoste ossmed besøk, store dele ute på terrassen og i hagen. Årets påsketurnering i fotball gikk av stabelen – på snø i år, men hvem bryr seg? Fotball er fotball!
    Jammen ble det ikke kakao og muffins ute og. Deilig!

    Fortsatt god påske!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.