Hvordan lage et pustehull i hverdagen?

Fredagen før påske hadde jeg et møte på skolen. Jeg tok en halv feriedag fra jobb. Etter møtet på skolen tok jeg et møte med meg selv i skogen. Det er noe som skjer når du plutselig kan starte turen klokka to isteden for fire. Energien er enda mer på plass og det blir et lite pustehull.

Valget falt på Blåløypa og jeg nøt hvert eneste øyeblikk av den turen. Jeg trengte den. Jeg trengte tiden vekk fra folk og lyder. Jeg måtte kjenne bark i henda, sola i ansiktet og vinden i håret. Jeg trengte en tur.

Jeg digger grønn mose. Inspirasjonsboard på Pinterest har jeg nok av. Mosekunst og mosebilder. Jeg må bare ha litt mer plass først. Men ideene myldrer. Og særlig etter slike turer. Det er som om man må koble av for å koble på. Pustehull, ja. Det gjør noe med humøret, kan du si!

Nå er det tirsdag, første arbeidsdag etter en lang påskeferie for meg. Jeg skal ikke glemme verdien av slike små pustehull selv om hverdagen klorer og biter seg fast. Tid for 100% lungekapasitet.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Hvordan lage et pustehull i hverdagen? -

  2. Skogen! Verdens beste pustehull! (her snakker en proff)

  3. Så pustehull er gull verdt, i en hektisk hverdag!
    Her kan det være å dra i butikken alene. Dusje alene og uforstyrret. Her tar jeg til meg det jeg kan ?

    Jeg blir gjerne meg deg på turen i blålæypa en gang! Det ser fantastisk ut! Spesielt på denne årstiden, når det spirer og gror.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.