Aktiv søndag, og fullføre anmodninger!

I dag har vært en aktiv dag. Det ble rom for trening, baking, vask av bil og klær. Jentene har vært i skogen, bursdag og hatt besøk. En sosial dag, full av fart, akkurat slik vi liker det! Men jeg vil ikke legge meg i rotete leilighet. Det er en greie jeg har…

Dagen startet med en vanlig treningsøkt hos BesteFarLars. Det har vært litt ferie fra styrketrening, så det var deilig å presse seg på en annen måte igjen.

Jeg er veldig lite fan av å be andre gjøre ting og skippe det selv. I dag ble det derfor vask av bilens innside.Inkludert akilleshælen frontruta. For å unngå refs deler jeg opp oppgaver. I går: pusset vinduer utvendig i leiligheten. I dag: vinduer innvendig og interiør i bil. Neste oppgave: støvsuging av bil.

Jeg har fått bakt horn som vi fylte med rester fra dagens lunch. Dagens lunch var egentlig vår middag, men siden Ida var i bursdag så kjørte vi på med taco til lunch. Veldig deilig med nystekte horn til kveldsmat!

Alt er ryddig, søppel er kastet og det er bare sånn “alt på stell” følelse i Kosekroken. Det er ikke mer skittentøy. Alt i kjøleskapet er “friskt og innbydende.” Slappe salatblader og guffen kremost er fjernet. Å starte dagen med tom oppvaskmaskin er også ganske nært på fantastisk. Jeg er enkel som synes dette er #hverdagslykke

Ja, jeg blir glad av å ha det ryddig. Faktisk. Eller kanskje mer riktig å si at jeg blir glad når jeg står opp og ting er ryddig. Å starte dagen med rotete bad? Begynne å lage mat på et møkkete kjøkken? Det er ikke nok kaffe til å gi meg smil da, altså. Med mindre det er en særdeles hyggelig grunn til at man la seg før man ryddet.

Nå er det natta her, det er ryddig, ha en herlig kveld!!!!!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Aktiv søndag, og fullføre anmodninger!

  2. Du er så effektiv!
    Hadde jeg bodd nærmere deg, så hadde jeg lagt inn en bestilling på horn! De er sååååå lekre!

    Og vindusvask kan jeg ikke huske sist jeg gjorde ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.