Til å være en planlegger er svært lite planlagt?

Denne uken er totalt ustrukturert. Men det er rom for en jentekveld, frisørbesøk og jeg vil skrive et innlegg om en genser jeg fikk av en bloggleser. Det blir mest sannsynlig en give away på Instagram av lik genser. Den er kul! Gled dere, sier jeg bare!

Jentene skal til pappaen sin i dag. Det er en av få ting som er spikret. Vaskedamen kommer i morgen. Det vil si at kvelden i dag vil bli brukt til å se over at alt er klart (og at hun har alt hun trenger).

Jeg må bake en kake i løpet av uka til helgens dugnad for bryteklubben. Easy peacy lemon squeezy! Jeg er jo en av de superheltene som bruker høye hæler fremfor kappe. Har enda ikke bestemt meg for hva jeg skal lage. Forslag mottas med takk (tenker en langpannekake, forøvrig).

Er din uke hektisk?

 

 

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

8 Comments:

  1. Pingback: Til å være en planlegger er svært lite planlagt?

  2. Ingen anbefalinger, men jeg er sikker på at uansett hva du lager – så blir den digg! Det vet jeg!

    Uken her er alt annet enn hektisk, vi bare venter på Oskar ???? #tjukkebollafeita

  3. Til tross for at jeg er heime synes jeg alltid uka er hektisk!
    Kaker ja, der bør jeg klare å komme opp med noe. Jeg har oppskrift på en god sjokoladekake om du vil ha =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.