Frontruten – min akilleshæl når bilen skal vaskes

Frontruten - min akilleshæl når bilen skal vaskes

Frontruten – min akilleshæl når bilen skal vaskes

Av alle ting som er med bilens vedlikehold er frontruta det jeg misliker mest å vaske. Den er stor og jeg har alltid litt for korte armer. Men det er viktig at den er ren, ikke bare estetisk, men også for trafikksikkerhet. Les videre for tips og råd fra eksperter – man trenger ikke finne opp dekkene på nytt! Nå er det vårrengjøring av bil!

Frontruten – min akilleshæl når bilen skal vaskes

Gjør deg ekstra flid med innsiden av bilrutene, og da spesielt frontruten, på grunn av trafikksikkerhet. Bruk varmt vann, salmiakk og eventuelt en dråpe Zalo samt en mikrofiberklut. Kilde: Plusstid

Jeg “tillater” spising og drikking i bil.Vi skal leve med, og ikke for, bilen. Men jeg er i mot at man skal bruke den som en søppelkasse. På lenger turer blir det derfor alltid lagt klar en søppelpose før turen starter.

Mye av totalinntrykket av “ren bil” er nettopp at den er ryddig. Nummer to er at man ikke har møkk i setene. En skikkelig runde med støvsugeren er bare helt smaskens. Har du dårlig tid? En fuktig mikrofiberklut i setene tar vekk det verste. Er du på tur? Babywipes. Alle flekker fjernes lettest når de er ferske.

En annet “dirty trick” er å sørge for at inngangen (eller innstegslisten) til bilen er fri for søle. I all hast kan du bruke babywipes som du selvsagt har i bilen uansett om du er som meg. Er du hjemme kan du bruke vann og mikrofiber.

Jeg varierer på hvordan bilen vaskes utvendig, men du kommer innmari langt med 40 kroner på en selvvaskehall. Da tar du selvsagt mattene også.

Sidehistorie: Nå kom jeg på en snap jeg fikk av en god venninne i vinter. Hun hadde tatt på seg vinterbukse i bilen og kunne ikke for sitt bare liv fatte hvordan mennesker kunne ha sex i en bil.

God søndag!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

  1. Pingback: Frontruten – min akilleshæl når bilen skal vaskes

  2. Igår fikk vi en skikkelig steinsprut i frontruten! Som jeg hadde glemt nå, helt til jeg så overskriften din – jeg skal bestille time imorgen.

    Ps, jeg vasker aaaldri bilen, det regner jo ?

  3. Her tar mannen av seg det meste av hva som har med bil å gjøre. Heldigvis for min del. Vi har alltid ekstra klær og diverse til ungene i bilen, men er ikke særlig flinke på å ha alt sortert og på ett sted hele tiden…

  4. Pingback: Mikrofiber - venn eller fiende? - Lappeteppet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.