Oppdagelsesreise: Dag 3

I dag pakker vi syklene og reiser nedover igjen. Målet for dagen er speiderhytta “Engsighytten” som ligger vest for Fredrikshavn.

Pakketips vi drar med oss:

Selv om sykkelveskene skal være vanntette pakker man alt inn i plastikkposer. Miljøaktivister kan si hva de vil men jeg garanterer muggen stemning om alle skal dra på seg fuktige klær etter en dag på sykkel. Vi kan dog være enige i at vi skal kaste søppel i søppelkasser og sortere der det er mulig.

Og det er viktig med så lik vekt som mulig i sykkelveskene. Da blir sykkelen stabil og når den er i balanse satser vi på at humøret også er det. Det sammen med god mat som sikrer stabilt blodsukker så er vi “good to go!”

Nå tipper jeg at ungdommene begynner å bli like sliten som sikkert jeg er. Erfaringsmessig blir det visst enklere og enklere å legge seg i løpet av denne turen. Rumpene begynner bli passe møre men fortsatt har vi mange tråkk før vi er ved veis ende.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Oppdagelsesreise: Dag 3 -

  2. Ja, man gjør sikkert en lur erfaring eller to underveis,
    Har dere ordentlig polstring i rompene? Altså ordentlig sykkelbukse eller polstring på setet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.