Oppdagelsesreise: Dag 2

I dag skal vi sykle til Skagen! Jeg skal stå med beina i hvert sitt hav og nyte utsikten fra Grenen (odden der de to havene Skagerak og Kattegat møtes). For en som elsker alt ved sjøen må dette være en fantastisk opplevelse!

Skagen er Danmarks nordligste by og har mange herlige strender. Jeg kan tenke meg at min eldste datter Ida, som tok samme turen med sin klasse for to år siden, kan relatere til alle de andre kunstnerne som har falt for lyset Skagen har blitt kjent for.

Det er visst også en fantastisk god pizzarestaurant her. Denne skal vi heldigvis spise på. Jeg elsker jo pizza! Ungdommene skal få litt fritid til å utforske Skagen nærmere. Så skal vi tilbake til speiderhytta!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Oppdagelsesreise: Dag 2 -

  2. Tipper det smakt fabelaktig med pizza etter en lang sykkeltur idag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.