Oppdagelsesreise: Dag 4

I dag er det mandag og ungdommene skal få seg en liten overraskelse. Plutselig står det en buss langs veien og den skal ta oss med til et sted vi kan grille, bade og kjøre karuseller!

Målet for dagen er “Fårup Sommerland” og det gledes! Ungdommen har ikke tilgang på mobil på reisen, så derfor kan dette innlegget publiseres før de ser bussen med egne øyne. Vi har med grillmat og jeg gleder meg skikkelig!

Men det jeg gleder meg aller mest til, det er å se ungdommene sin reaksjon når de får vite hvor vi skal!

Fårup er en av Danmarks største turistattraksjoner, med massevis av sprø, morsomme og van(n)vittig våte aktiviteter for hele familien: alt fra ville sklier og barnetivoli til Danmarks største og våteste vannland. Her er det mer enn 60 fornøyelser – og når inngangsbilletten er betalt, er alle attraksjonene og Aquaparken gratis. 

Fårup Sommerland

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Oppdagelsesreise: Dag 4 -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.