Volt nysirkus

Nå har de hatt forestilling igjen, de flinkeste jentene som holder på med nysirkus. Det endte med trampeklapp og stående ovasjoner. Her prepper trener Sara noen av jentene mellom forestillingene.

Jeg endte opp med å ha med meg Vilde sine to klassekamerater hjem. Emilie og Tine tok over Jenterommet i Kosekroken etter en pizza på “Roma” med Wenche. Men angående den pizzaen, og tenåringenes humor…… This is NOT ok!!!!! Men det ble mye latter, det skal de ha. Det var god stemning hele kvelden (og natten).

Takk til alle som kom på både forestilling og feiring etterpå. Jeg var selvsagt umåtelig stolt og gråt som en unge da min egen lille apekatt klatret opp i silken. Hun har forøvrig på seg en gul trøye, håret i hestehale og klatrer alltid i venstre tissue.

Vilde er alene på scenen 03:00, første klatresekvens i tissue 08:30, deltager i trapes 10:00, andre klatresekvens i tissue 12:00, tredje klatresekvens i tissue fra 38:55.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Volt nysirkus -

  2. ??????
    Hvor langt er tissuet? Jeg skjønner ikke at de tør, jeg. Har du prøvd? Syns vi skal prøve oss også. Se om vi er like elegante ?
    Kjempeflinke, er de!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.