Klippe ned en lavendel!

humla suser-lavendel
Hører du humla suse

“Klippe ned en lavendel” høres kjempeskummelt ut. Jeg kan anklages for mye. Men jeg har ikke grønne fingre. Jeg prøver dog stadig og i fjor laget jeg meg et lite lavendelbed i fjellet “mitt.” Den blomstret og duftet hele sommeren igjennom. Et av hagens beste kjøp! Når det er sagt ante jeg virkelig ikke at det fantes så mange humler på Fjellhamar. Jeg tror jeg hadde min egen koloni!

2018-09-23 19.17.31-lavendel-klippe ned en lavendel

Furulunden har så mange fine tips om stell i hagen. Denne gangen måtte Mette Gry hjelpe en stakkars grønnskolling, pun intended, med noen råd på veien. For hvor langt ned skal man egentlig trimme denne lavendelen på våren? For ikke bare skal jeg klippe ned, jeg skal også lage stiklinger. Det kommer et eget innlegg om steg for steg “Hvordan klippe ned en lavendel” når rådene settes ut i praksis.

2018-09-23 19.17.20-lavendel

Om du har like blekgrønne fingre som meg, og kanskje vurderer klippe ned en lavendel, anbefaler jeg deg å søke råd. Det kan kanskje svi litt i selvtilliten, men det svir mer i lommeboka om du stadig gjør bomkjøp eller ikke klarer ta vare på plantene dine. Du kan følge Furulunden på Facebook og Instagram for enda mer inspirasjon.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

  1. Pingback: Klippe ned en lavendel! -

  2. Jeg har ingen lavendel ?
    men jeg vil ha en i år. En kjempestor! Elsker lavendel! Lukten og fargen er jo bare fantastisk!
    Spennnede med stiklinger. Gleder meg til å lese hvordan du gjør det og ikke minst hvordan det går.

  3. Så hyggelig at du tester ut mine Lavendeltips. Jeg er sikker på at Lavendelen din kommer til å tiltrekke seg insekter i år også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.