Vinne kampen eller få lårhalsbrudd?

Man kommer til et punkt når man finner ut at man ikke lenger kan overse ting. Der havnet trappa til slutt. Det har vært litt sånn “viljens kamp” med unggutten som bor innenfor. Men jeg gidder ikke risikere lårhalsbrudd, som jeg på grunn av min alder er mer og mer disponert for, denne kampen vant han (om det noen gang var noen slik).

Så får jeg tenke at jeg gjør det for meg, jentene mine og våre gjester? Nabogutten merker vi jo uansett svært lite til, alternativet er jo meget verre. Han kan ha grunner for å gjøre som han gjør, det vet man jo aldri. Han skal alltid få sitte på ned til tog og buss om jeg passerer han i bil uansett. Så får man legge tålmodigheten og kampviljen i de sakene virkelig teller.

Livet er lettere enn du tror. Alt som kreves, er at du aksepterer det umulige, klarer deg uten det uunnværlige og utholder det uholdbare. ~ Kathleen Norris

Hvordan er det med deg? Kjemper du alle kamper eller svelger du kamelene dine med et stort glass vann innimellom?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Her svelges kameler titt og ofte.
    Velg dine kamper med omhu, ikke sant? That’s me!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.