Hva skjer hos deg? Vinterferie, eller ei?

Dagen i dag har jeg tilbragt på jobb. Vilde fikk sove til hun våknet selv. Hun fikk besøk av ei fra klassen og de har bygd teppefort, stekt bananpannekaker OG shinet leiligeten etterpå. Den var finere da jeg kom hjem enn da jeg dro. En veldig hyggelig overraskelse på en mandag. De fikk servert hamburgere i senga mens de kikket på en serie. Slik skal ferier være.

I morgen skal Vilde få ha litt egentrening med tissues, eller nysirkus, flott at de åpner opp for de som ønsker det! Snart er det forestilling og det er mye som skal trenes på. Deilig å være litt i forkant! Ida kommer nok også tuslende i løpet av dagen (vært en ekstra dag hos pappa, ble inspirert og måtte male). Jeg har hjemmekontor i morgen og er mer tilgjengelig for oppdrag.

I morgen fylles kanskje bilen opp for å reise på kino? Jeg har fulgt ungenes ønsker i mange år, nå er det på tide at jeg får innvilget et sjøl. Og så har jeg lyst å ta de med til Thailand Light. Må bare sjekke ut litt parkering først…. neida, vi trenger selvsagt ikke pass. Men vi har bevist at vi kan skape minner lell?

Hva skjer hos deg? Vinterferie, eller ei?

 

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Vinterferie og vinterferie. Jeg har hjemmeeksamen, og har fått ekstra dager grunnet sjukdom. Mannen har også eksamen, så ungene må i bhg.

    Vi har tenkt til å ta en kosehelg på tur alle 4 seinere, og ta igjen en ellers kjedelig vinterferie, ungene koser seg i det minste, og har fått litt ekstra tid med besteforeldrene 🙂

  2. Sykdom … ??
    Igjen – skjer her! En er sendt i barnehagen idag, så det går ihvertfall riktig vei…

    Deilig og snakk om LUKSUS å komme hjem til shine leilighet! Send gjerne jentene dine hitover og ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.