Viktig “att bjuda på”

Vi har vært på sommeravslutning på Steinerskolen. Der er de ikke redd for “att bjuda på” som svensken sier. Her er det triangler, dansing og diktlesing i skjønn forening. De er bare helt fenomenale! Jeg tror det hører til fåtallet av elever som går ut herfra med sceneskrekk, for å si det sånn.

Her kan jeg være meg selv!

Ida i samtale med søster om eventuelt skolebytte (2017)

Med fargerike skjerf laget 1.klassingene sin egen soldans. Det var klasseband med blant annet trommer, ukulele og blokkfløyte. Det var dukketeater med egenprodusert, heklede dyr.En egen variant med tidsriktige ulver isteden for tre bukker som skulle til seters. Også denne endte lykkelig for alle biene, kaninene og grisene.

Jeg hadde håpet at Vilde sin klasse skulle ha Samuel på piano, han er bare helt rå og det rocker skikkelig. Han spiller sikkert klassisk også, for om du kan spille klassisk kan du spille rock. Sjekk Robert Wells under, herregud jeg digget den mannen da jeg var liten. Eh. Yngre. Robert hadde elsket Steiner’n!

9.klasse avsluttet med å proklamere engelsk dikt før alle gikk til hvert sitt klasserom. Litt flaue i starten, og så bare løsner det. Det er så utrolig facinerende å oppleve hver gang!

Jeg var bare en, og har to, så jeg startet i Vilde sin klasse med kaffe og spiste kake med Ida sin klasse. Enda er jeg ikke klonet, men jeg finner løsninger mens jeg venter på utviklingen.

Bonusdagen er snart over. Jentene skulle egentlig ikke vært her, men så ble de det allikevel. På torsdag reiser de til Spania så jeg bare smiler lell. Det var dårlig med “middag- middag” (hadde jo bare 30 minutter fra jeg kom hjem til vi skulle videre). Men man har da alltids en skive og noe pålegg!

Alle har overlevd dagen, ingen har havnet i arresten, tenker vi sier vi “naila” denne dagen også!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Viktig “att bjuda på” -

  2. Vil si at du mer enn bare «nailet» dagen! Supermamma! Du trenger ingen kloning, du! Du får bare alt til å funke likevel.

    • @Linn: Jeg får til mye, og er stolt av det, man må bare prøve å finne ut hva som er viktigst til enhver tid. Skulle gjerne vært hos begge hele tiden.

  3. Du er der, på så mange måter, for jentene dine, at om du ikke er klonet(og det tror jeg hadde blitt slitsomt, ikke alltid du trenger vere to) så vet de at du er der!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.