Vi er klare for JULEMARKED

I dag er det julemarked på Rudolf Steinerskolen i Lørenskog. Det er nok en av de koseligste dagene i Lørenskog, spør du meg. Du skal være passe Grinch for og ikke la deg kjenne litt på julestemningen der!

Det er mye jobb som ligger bak et slikt marked. Ildsjelene bak slike arrangement får aldri nok skryt. Om du deltar, eller jobber med dem, fortell dem at de gjør en fantastisk jobb.

lappeteppet-granbarkrans

På onsdagen fikk jeg lære å lage granbarkrans med flere andre foreldre på skolen. For det er slik at alle familier skal levere salgsvarer tilsvarende minst 600 kroner. Jeg fikk laget to kranser som jeg håper skal pryde noens dør i julen.

lappeteppet-pikekyss

Alle familier skal også levere godteri tilsvarende volum på en iskremboks. I år leverer vi en halv bærepose pikekyss i cellofan. Her er det bare fantasien som setter grenser.

lappeteppet-grønnsaksuppe

Man skal også levere mat til julemarkedet. Noen leverer kaker, andre snitter eller som oss varm mat. Det ble cirka 15 liter grønnsaksuppe. Og det er ikke noe mat som forlater Kosekroken uten at kokka har smaka sjæl.

lappeteppet-grønnsaker

Nå skal jeg se jentene danse eurytmi, Vilde skal male spente barneansikter og Ida på et lerret. Jeg skal steke sveler i 2,5 time og kanskje få unna noen julegaver før dagen er omme.

Ha en julete dag!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Vi er klare for JULEMARKED -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.