Verdens beste vits 2002

2013-11-10 01.17.49

Følgende vits ble kåret til verdens beste vits gjennom en stor internasjonal undersøkelse i 2002 gjennom Laughlab. Vitsen skåret høyt i nesten alle land, hvilket gir vitsen universell appell.

Et par jegere i New Jersey er ute i skogen når en av dem faller til bakken. Han ser ikke ut til å puste, og øynene hans er rullet bakover i hodet. Den andre mannen finner fram mobiltelefonen sin og ringer til førstehjelp sentralen. Han gisper til sentralborddamen: «Vennen min er død! Hva kan jeg gjøre?

Operatøren sier med en rolig stemme: «Ta det med ro. Jeg kan hjelpe. Først må vi forsikre oss om at han er død.» Det følger en stillhet, før han hører et skudd.

Stemmen til mannen kommer tilbake på telefonen og sier «OK. Hva nå?»

Denne vitsen fortalte husbonden ved frokostbordet en lørdag. Vilde lagret denne umiddelbart på sin harddisk i topplokket og har gjenfortalt denne ved flere anledninger.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

 1. Vilja øver seg litt på vitser. Denne blir bra. Dessuten teller hun dager til neste helg….. og planlegger små søte gaver til vertskapet. Hun lover også å ikke ta med hårfargen for “den ble det så mye søl av,mamma!”

  Dine døtre er hennes idoler.

  Og de armringene. Vel. Da hun kom hjem var hun fryktelig fornærmet på OSS at vi ikke stolte på hun ikke kunne svømme. Hun opplevde nemlig at at hun ble behandlet som en baby – av OSS – og at alle sikkert lo av henne. Vilde og Ida hadde jo ikke ringer og hvorfor måtte hun ha? Vi var nemlig ikke ordentlige foreldre som respekterte henne.

  Ojda.

  Må si jeg ble litt satt ut av hennes grårfylte tirade. Hun ville jo bare være stor. Ihvertfall i Vilde og Idas øyne. Hennes to store idoler.

  Håkon drar på guttetur:)

  Stor klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.