Første advent, andre slaget og avreise

lappeteppet-advent-førstelys
Rolig morgen

I dag går turen til Fredrikstad. Jeg har hatt en stille og rolig morgen. Etter at jentene kom seg avgårde, selvsagt. Det har allerede blitt 3.desember og jeg synes tiden går i dobbel fart nå. Det kan ha noe med at jeg lå syk sist uke og enda er litt unna full fart fremover.

lappeteppet-advent-førstelys-kokosmakron
Andre slag til jul, vi koser oss

I går laget vi kokosmakroner, Villiken og jeg. De ble veldig gode og akkurat så seig som de skal være. Vi tente det første lyset og det lukter som vanlig kongerøkelse her fra julepynten blir funnet frem.

lappeteppet-omelett-spis opp maten din-avokado-tomat
Spis opp maten din

Frokosten er inntatt. Det ble i skikkelig #spisoppmatendin måltid. Jeg skal som sagt reise i dag, og en del av maten holder seg ikke så lenge. Det ble omelett laget på 2 eggeplommer (rester fra gårsdagens kokosmakroner), en osteskalk (som er umulig å skjære mer av). De to siste skivene (ristet i ovnen, fordi de er langt fra fersk), en halv avokado og en halv tomat.

Lånepusen aner enda ikke at han straks skal ut igjen. Han kom inn bløt og pjuskete litt tidligere. Jeg klarer egentlig ikke si nei til han. Og han vet det godt. Og nei, det er ikke noe synd på han. Han har et godt hjem (og mange hus han besøker for å få klapp og kos når de er på jobb).

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Første advent, andre slaget og avreise -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.