Rabattkode på Blivakker!

Annonse: rabattkode på Blivakker

lappeteppet-blodndine-blondt hår-blivakker-rabattkode-desember2018

Rabattkode på Blivakker kan brukes om du ikke er klar med alle gaver….  og kanskje er som meg og egentlig ikke vil gå på et senter i desember. Du kan jo alltids gjøre unna litt på nett? Med rabattkode på Blivakker kan du spare noen kroner. Julehandelen koster jo nok allikevel, og jeg er for at man gir gaver som både er ønsket og til nytte. Om det er noen som lurer på hva jeg ønsker meg kan jeg avsløre:

  • ALTERNA Caviar Overnight Rescue 100ml
  • ALTERNA Caviar Repair Protein Creme Leave-In 150ml
  • ALTERNA Caviar Repair Shampoo 250ml

Jeg er godt i gang med julehandelen. Det er bare de “verste” igjen. Nemlig mine nærmeste. Jeg tenker, vrir og vender. Men blir ei klokere av det. Før plutselig en tanke slår ned i hodet mitt, og jeg kjøper en stjerne, noen ark eller en sløyfe.

Jeg ser at jeg må oppdatere “Ønskelisten” i år. Det jeg ønsker aller mest av alt kan hverken kjøpes eller pakkes inn. Følelsen av å komme hjem, den må nemlig gis med hjertet.

Men for alle andre kan jeg avsløre at like kjært som kaffekapsler er en tallerken fra Bogstad. Vi mangler i år enda flere små tallerkener. Kamera kjøpte jeg meg selv, eller telefon som alle andre kaller den, og snart er parfymen min tom. 

Du kan få 10% på Blivakker frem til 19.desember. Klikk deg inn her og bruke kodeord: LappeteppetJul for å få rabatten.

Er du ferdig med alle årets gaver? Synes du det er ok å gi penger til jul? Hva kjøper man til tenåringer? Er det for eksempel greit å kjøpe 10 sett med hodetelefoner (som faktisk er forbruksvarer).

Uansett hvordan du ligger an, ha en fantastisk dag videre. Nå må jeg løpe, Fredrikstad venter! Tudelu!!!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Rabattkode på Blivakker – julehandel i boks -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.