Vårvask av bil

Gjør bilen vårklar! Man kan velge å sette vekk alt, eller man kan gjøre noe selv. Å vaske den får de fleste til. De som ikke har tilgang på vann, eller høytrykkspyler, kan kjøre innom vaskehall som har enten maskin eller min favoritt selvvask.

Etter vinteren bør man koste på seg en skikkelig avfetting og ekstra lang spyling med såpe og varmt vann. Sist søndag var en perfekt dag å utføre dette på! Det er forsatt kalde netter så husk å tørke godt av i dørkarmene!

Jeg beholder dekkene med pigg litt til, man vet jo aldri hva som skjer eller hvor man alltid skal kjøre, men man kan faktisk spare penger og øke komfort ved å sjekke dekktrykk. Det står i døra di hvor mye dette bør være.

Vindusviskerne mine måtte byttes ut. De har nok fått seg en kakk eller to med isskrapen i løpet av vinteren men klar sikt er viktig. Dette får du til, forklaring står på pakken.

Interiøret fikk seg en runde med klut, seter og gulv ble støvsuget. Og så dro jeg en runde igjennom airconditionanlegget med en sitronrens.

Bensintanken er full, spylervæske likeså, da er det bare å si god tur!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.