Vaniljehorn er ekte “comfort food”

Vaniljehorn er ekte "comfort food"

Vaniljehorn er ekte “comfort food”

Vilde er hjemme fra skolen i dag. Og det var egentlig ikke så mye som fristet. Men Inspira- jentene slår til igjen og etter at alle hadde ønsket den ikke lenger så lille god bedring kom Laila aka Casa Didriksen på den gode ideen om å lage vaniljehorn. “Tror du det kan friste” spurte jeg. Den ikke lenger så lille var enig i at det godt kunne testes ut.

Vaniljehorn er ekte “comfort food”

 

Og så var det da så inderlig synd at det ikke var plass til den siste der på brettet, var det ikke? Jeg skylder gladelig på en “OCD light” og spiste den siste som lunch. Oppskriften jeg brukte er den samme som til pizzasnurrer men jeg hadde oppi litt mer sukker pluss vaniljesukker. Omnomnom!

Fylte horn eller pizzasnurrer

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.