Uventet invitasjon

Jeg har funnet ut at jeg liker komle. Det tok meg noen år før jeg fikk testet det ut, men jeg liker det. Jeg er fortsatt usikker på lutefisk, men har fått vite at jeg sikkert liker det om den er tilberedt riktig. Jeg er glad i mat og jeg liker å teste ut nye ting. Uansett, i dag ringte telefonen og jeg fikk en uventet invitasjon.

Vil du spise komle med oss?

BFL

Jeg var ikke sen om å si ja (men kan man egentlig spise dette selv om det ikke er torsdag, for det har jeg lært at er torsdags- mat).

Lavendelen blomstrer fortsatt i Kosekroken

Da får jeg masse energi til å hjelpe til med flytting. Og i morgen skal jeg få lagt ut bilder fra den flotte skolen til jentene som blir så fin etter dugnader og elevprosjekter.

Liker du komle?

Kommenter med Facebook

About

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Det kan hende du også liker....

One thought on “Uventet invitasjon

  1. Kirsti

    september 24, 2018 at 4:57pm

    Komme, eller potetball, som vi sier, står lavt på lista mi…. men jeg spiser det altså, men lager aldri. Helst med kokt salta sauekjøtt til, kokt kålrot og gulrot og stekt bacon. Har fått det servert med tyttebærsyltetøy, og kun det. Nei…passet ikke meg!
    Nå er jeg mett på kryss og tvers etter langhelg i Italia. Det ble havregrøt til frokost!

    Permalink  ⋅ Svar
    • Author

      Lappeteppet

      september 30, 2018 at 10:11am

      @Kirsti: Vi hadde svineknoke, pølse, bacon, kålrabi og potet. Helt herlig!!! Tyttebær holder ikke!

      Permalink  ⋅ Svar
  2. Monica Bj

    september 24, 2018 at 6:52pm

    Kompe er godt 🙂 ikke så ofte jeg spiser, men synes det smakes godt 🙂

    Permalink  ⋅ Svar
  3. Abelone

    september 25, 2018 at 1:18pm

    Komle er aller best på dag tre – da blir den delt opp i biter og stekt i masse smør. Nam!

    Permalink  ⋅ Svar
    • Author

Din mail vil ikke bli publisert. Navn og epost er obligatorisk å fylle inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.